Ambrosia Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ambrosia je moderno uređen hotel smešten na obali Egejskog mora u zalivu Bitez. Hotel Ambrosia je od centra Bodruma udaljen 7 km. Na oko 3 km od hotela Ambrosia nalazi se centar mesta Gumbet, koji pored grada Bodruma ima najviše sadržaja i prelepu, moderno uređenu plažu.  Aerodrom Bodrum je od hotela udaljen 45 km. Hotel Ambrosia nalazi se na jednoj od najlepših lokacija bodrumskog poluostrva, peščana plaža hotela poseduje plavu zastavicu. Zaliv Bitez poseduje svoj manji centar, a za ljubitelje noćnog provoda preporučuje se korićenje lokalnih dolmuša kojima se lako stiže do centra Bodruma i Gumbeta.

Sobe: Hotel Ambrosia ima 100 smeštajnih jedinica koje su moderno dekorisane i opremljene. Svaka soba u hotelu Ambrosia ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu) i balkon. Standard sobe u hotelu Ambrosia imaju pogled na bazen ili baštu hotela.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ambrosia su  restorana od kojih su  a la carte. Hotel ima 3 bara, lobby bar, bar na plaži i bar pored bazena. Od dodatnih sadržaja hotel ima wi fi internet u looby delu hotela, frizerski salon, usluge lekara, usluge fotografa, prodavnicu, menjačnicu, servis za pranje veša i internet centar.

Sport i zabava: Gostima hotela Ambrosia su na raspolaganju dva bazena od kojih je jedan namenjen najmlađima, a od sportskih aktivnosti hotel ima bilijar, stoni tenis, mini golf, odbojku na plaži. Na plaži u zalivu Bitez organizuju se brojne aktivnosti za ljubitelje sportova na vodi. U sastavu spa centra hotela Ambrosia nalaze se: sauna, parno kupatilo, đakuzi, različite vrste masaža kao i fitnes centar. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.