Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AZURNA OBALA DAN PRIMIRJA
uz obilazak San Rema
Fakultativno: Nica, Kan i Monako
08 – 13.11.2023.
6 dana / 4 noćenja, autobusom
Polazak iz Čačka, Kraljeva, Beograda bez doplate
Polazak iz Kragujevca, Novog Sada,  Trstenika, Vrnjačke Banje, Užica, Požege i Niša uz doplatu

AZURNA OBALA DAN PRIMIRJA
Redovna cena aranžmana  359 €
SUPER FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 299€
*(samo prve tri sobe)
-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

Aranžman Azurna obala Dan primirja obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
– Smeštaj u hotelu 2* u Nici ( Easy NICE PALAIS DES CONGRÈS i slični u Nici) na bazi 3 noćenja sa doručkom ( slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
– Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom(doručak kontinentalni),
– Usluge licenciranog vodiča,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Azurna obala Dan primirja ne obuhvata:
Fakultativne izlete
– Kan, Ez, Monako, Monte Karlo – 35€ ,
– Sen Trope – 30 €,
– Vožnja brodom po zalivu – 18€, plaća se na licu mesta,
– Ulaznice za muzeje i lokalitete,
– Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji),
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit ,
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege  1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4); za polaske iz Novog Sada i Niša 25€ (bez ograničenja u broju putnika)
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putniika.

NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Azurna obala Dan primirja podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.
HOTEL 2* : Easyhotel  , Apogia hotel  I slični u Nici.
Hotel 3* okolina Vićence : Castelli hotel I slični.
Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa kupatilom,doručak buffet(peciva,hleb,maslac,džem,više, vrsta kafe,mleko,čaj,đus…). Trokrevetne sobe isključivo na upit, treći ležaj je u većini hotela pomoćni I može uticati na kvalitet smeštaja.
Tačno ime hotela biće poznato na minimum 15 dana pre polaska.
1.DAN: ČAČAK – BEOGRAD – VIĆENCA 
Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 07:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje) Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje. 

2.DAN: NICA  
Doručak. Polazak na putovanje u jutarnjim satima, vožnja pored Breše i Kremon, a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima. Dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel , smeštaj. Popodnevni obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada , hotel Negresko. Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje. 

3.DAN: NICA – SELO EZ I FABRIKA PARFEMA – MONAKO – MONTE KARLO 
Doručak. Fakultativni izlet - Kan-grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Odlazak u selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema i kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu, slobodno vreme. Noćenje. 

4.DAN: NICA – SEN TROPE 
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet za Sen Trope – najpoznatije letovalište na Azurnoj obali koje je proslavila čuvela Brižit Bardo. Fakultativna vožnja brodom po zalivu do plaže Pamplona, pogled na vile svetski poznatih zvezda iz sveta filma, muzike, sporta.... Lokacija na kojoj su snimani mnogi filmovi i serije – „Žandar iz Sen Tropea“, „I Bog stvori ženu“... Slobodno vreme. Polazak za Nicu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme u Nici. Noćenje. 

5. DAN: NICA – SAN REMO 
Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju-San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske. 

6. DAN: SAN REMO – BEOGRAD – ČAČAK 
Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa. 
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.