Beč

Beč, Austrija

već od 149€

Opis destinacije

Putovanje Beč – glavni grad Austrije. Prepoznatljiv je po baroknoj kulturi i arhitekturi. Muzičku reputaciju Beč dobija u 18. veku zahvaljujući najpoznatijim kompozitorima: Franc Šubert, Mocart, Betoven. Pođimo zajedno čuvenom Mariahilferštrase i uputimo se u obasjane bečke ulice koje nas svakim korakom vode do novih znamenitosti koje ostavljaju bez daha... Posetićemo katedralu Svetog Stefana, Hofburg – sedište moćnog Habzburškog carstva... Dunavski toranj – odakle možete da uživate u najlepšem pogledu na Beč. Naša preporuka je da obavezno probate Saher tortu i melanž kafu koja će vas vratiti u doba aristokratije. Preporučujemo vam da nikako ne propustite obilazak čuvenog dvorca Šenbrun koji stotinama godina unazad važi za jedan od najlepših dvoraca evropske kulturne baštine. Beč je grad koji svojom kulturom i znamenitostima doziva turiste iz čitavog sveta!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Autobuski prevoz /  hotelski smeštaj
Osmi mart  u Beču 2023

Termin putovanjaHotelCena aranžmanaPromo cena
09.03.2023 - 13.03.2023Eventhotel Pyramide 4*169€149€
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema program.
- Smeštaj u hotelu Eventhotel Piramida 4*na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama
- Panoramsko razgledanje po programu
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 75 eur

Fakultativne izlete:
- Outlet Parndorf i Bratislava- 20 eur/deca do 12.godina 15 eura
- Outlet Parndorf - 15 eur/deca do 12.godina 10 eura
- Imperijal tura Šenbrun - 30 eura / Deca do 12 godina 20 eura
Objekat Eventhotel Pyramide 4*  eventhotel-pyramide.com/en/ nalazi se tačno prekoputa najvećeg austrijskog tržnog centra, SCS, a u ponudi ima veliku spa i rekreativnu zonu sa bazenima u zatvorenom i na otvorenom koje gosti mogu da koriste besplatno. Besplatan WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama i u pojedinim sobama.
Svaka soba je klimatizovana i poseduje sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima, kao i kupatilo sa fenom za kosu.Železnička linija Badener Ban staje ispred samog hotela Pyramide i njome za 25 minuta vožnje možete da stignete do Bečke državne opere. Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.
1.dan BEOGRAD - BEČ (Osmi Mart Beč 2023) - Sastanak putnika u 21:30h na parkingu Sava Centra. Polazak u 22:00h. Polazak iz Novog Sada oko 23:00h, megamarket Rodić-parking bliže pumpi . Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan BEČ - (Osmi mart Beč 2023) - Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Parlament, Gradska kuca, Nacionalno pozoriste, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva. Upoznavanje istorijskog centara Beča sa vodičem: šetnja kroz Hofburg, Kertner strasse. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan BEČ - PARNDORF - BRATISLAVA (fakultativno) - (Osmi Mart Beč 2023) - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u outlet Parndorf. Iskoristite sezonske rasprodaje i do 70% u jednom od najvećih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji čuvenih svetskih brendova. Slobodno vreme do polaska za Bratislavu,prestonicu Slovačke. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdize i dominira nad starim delom grada, i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog lepog grada, Razgledanje: Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalkovic. Slobodno vreme I preporuka za ručak u nekom od tipičnih bratislavskih restorana. Slobodno vreme do povratka. Noćenje.

4. dan BEČ - ŠENBRUN (fakultativno) - Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta carskom dvorcu Šenbrun u čijim sobama ćemo upoznati zivot slavnih austrijskih vladara poput Marije Terezije,Cara Franca Jozefa I i njegove prelepe supruge Carice Elizabete-Sisi.Slobodno vreme u Beču i uživanje u božićnim čarolijama. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Srbiju.

5.dan Dolazak u BEOGRAD u jutarnjim  časovima. 
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina
- Odloženo plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak na 2 mesečne rate čekovima građana.

ETA

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA