Emre Beach Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris se nalazi na egejskoj obali Turske, od aerodroma Bodrum je udaljen 140km, dok je od aerodroma Dalaman na 90km udaljenosti. Ovaj živopisni gradić okružen je plantažama limuna I borovom šumom koja se u nenaseljenim delovima spušta do same obale. Duž glavnog šetališta Marmarisa prolazi se pored plaže sa jedne strane, dok se na drugoj strani se nalaze hoteli, restorani i barovi. U Marmarisu se prepliću moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Noćni život je nešto po čemu je centar Marmarisa prepoznatljiv. Bar street, je prepun diskoteka, klubova i kafića koji rade do 5h. Posebna atrakcija su turske večeri, na kojima možete osetiti tradicionalni duh Turske. Ičmeler je gradić koji je povezan sa Marmarisom, predstavlja popularno turističko mesto u velikoj lepoj uvali. Mesto je idealno za porodično letovanje, izolovano od buke i galame, a opet ne predaleko od glavnih gradskih dešavanja grada Marmarisa. Obala Marmarisa ima prelepe plaže. Duž plaža nalaze se hoteli, restorani i barovi koji imaju kompletnu ponudu hrane i pića. Uglavnom su peščane sa delovima na kojima ima i šljunka. U centru grada nalazi se Folk plaža, koju posećuje i lokalno stanovništvo. Uzunyali plaža, poznata kao Long beach je peščana plaža dugačka oko 10 km, koja spaja Marmais sa Ičmelerom. Na svim plažama možete uživati u sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Emre Beach hotel nalazi se u Marmarisu. Od hotelske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, deli ga šetalište. Zajedno sa Emre hotelom koji se nalazi na 50 m udaljenosti (prelazi se ulica), čini manji kompleks. Od centra Marmarisa udaljen je oko 3 km, od aerodroma Dalaman 90 km, a od aerodroma Bodrum 120 km.

Sobe: Emre Beach u svom sastavu ima 121 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (bez doplate), mini bar, balkon ili terasu (sobe pogled kopno u glavnoj zgradi nemaju terasu).

Hotelski sadržaj: U sastavu Emre kompleksa osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran i 4 bara. Pored restorana i barova Emre hoteli ima servis za pranje i sušenje veša i usluge lekara (uz doplatu).

Sport i zabava: U sastavu kompleksa Emre nalaze se 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen. U ponudi je i spa centar koji pored turskog kupatila i saune sadrži prostorije za različite vrste masaža. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se razonoditi u fitness centru ili igrajući pikado, stoni tenis i bilijar (uz doplatu). Od zabavnih aktivnosti Emre Beach i Emre hotel imaju laganu dnevnu i večernju animaciju. Na plaži se gosti mogu zabaviti uz razne sportove na vodi.
1.dan  Beograd – Marmaris
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Marmaris
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Marmaris – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.