Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
FRANCUSKA, NEMAČKA & AUSTRIJA
STRAZBUR – KEL – KOLMAR – KAJZERZBERG – RIKVIR – FRAJBURG – SALCBURG – HALŠTAT
6 dana / 3 noćenja –  autobusom
(2 noćenja u Kelu + 1 noćenje u Salcburgu)
22.11. – 27.11.2023.

CENA ARANŽMANA: 399 €
FIRST MINUTE CENA DO 20.09.: 299 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u Kelu u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Smeštaj u Salcburgu u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom ( 1/2+1 sobe ISKLJUČIVO NA UPIT),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Obilazak Strazbura,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  – 756 rsd/ PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Obaveznu gradsku taksu za boravak u hotelima – po osobi po noći – plaća se na licu mesta,
– Doplatu za jednokrevetnu sobu –  120 €.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum za realizaciju 25 pax):
– Frajburg & Kolmar – 40 €,
– Kajzerzberg & Rikvir –  30 €,
– Halštat  –   20 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
Hotel Ates 3* – Kel, www.ates-hotel.de
Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7 km, na samom putu za Strazbur. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30€. Mesto Kel ima pešačku zonu u blizini hotela, kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su standardne dvokrevetne. standardno opremljene i poseduju: kupatilo, telefon, TV i Wi–Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja – izbor vise jela.
1. dan   BEOGRAD
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 15:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Dnevna a zatim noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju i Austiju prema Francuskoj sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan   STRAZBUR – KEL
Dolazak u Strazbur. Obilazak grada u pratnji vodiča. Šetnja kroz istorijski centar grada sa veličanstvenom katedralom Notr–dam u gotskom stilu sa zvonikom visine 142 metra, Stara carina, Palata Rohan, kuća Kamerzel, Gutenbergov trg, “Mala Francuska” (najslikovitiji deo starog Strazbura sa šarenim građevinama od drveta, sa pokrivenim mostovima i odbrambenim kulama, ujedno i zaštićen i proglašen svetskom baštinom od strane UNESCO–a). Slobodno vreme. Odlazak u Kel. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan  KEL – FRAJBURG (fakultativno) – KOLMAR (fakultativno) – KEL
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost  fakultativnog izleta Frajburg i Kolmar. Polazak prema gradiću Frajburg koji nosi nadimak “Dragulj Švarcvalda”. Danas važi za jedan od najlepših srednjovekovnih gradova u Evropi koji ima i najveći broj sunčanih dana u Nemačkoj. Neobično uski vodeni kanali, glavni trg sa gotskom katedralom Munster i zvonikom od 116m, trg Augustinaca sa manastirom krase ovaj grad. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja ka Kolmaru, čiji stari i očuvani srednjovekovni centar grada, nastao u 9. veku, predstavlja glavnu atrakciju koja privlači brojne turiste. Zbog mnogobrojnih mostova, kanala i predivnih trgova jedan deo ovog grada nosi ime – “mala Venecija”. U starim drevnim građevinama smeštene su crkve, prodavnice, suvenirnice, kafei. Slobodno vreme za uživanje u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan  KEL – KAJZERSBERG (fakultativno) – RIKVIR (fakultativno) – SALCBURG
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta Kajzersberg i Rikvir. Dolazak u selo Kajzersberg, mesto sa živopisnim zgradama različitih arhitektonskih perioda. Šetnja i foto pauza. Nastavak putovanja ka selu Rikvir koje je proglašeno za jedno od najlepših sela Francuske. Selo je smešteno između uređenih vinograda, sa samo 3000 stanovnika, u kom je snimano više istorijskih filmova. Slobodno vreme. Povratak u Kel. Putovanje do Salcburga. Smeštaj u hotel. Noćenje.

5. dan   SALCBURG – HALŠTAT(fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta Halštat – poznato jezero i jedan od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, mestašca s ribarskim kućama koje je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture. Okružen je bujnim alpskim planinama, a pored divnog pejsaža i očuvane prirode, prava atrakcija su i istorijske znamenitosti Halštata: Župna crkva Vaznesenja koja je sagrađena 1505. godine, podzemno groblje Karner u kojem se nalazi kosturnica iz XVI veka, Halštat muzej koji ima drugu najveću kolekciju na svetu umetničkih dela halštatske kulture i rudnik soli. Slobodno vreme za obilazak gradića. Povratak u Salcburg. Polazak za Beograd.

6. dan   BEOGRAD
Povratak u  Beograd u jutranjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.