Gloria Serenity Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU! 

Lokacija: Gloria Serenity pripada kompleksu koji podrazumeva još dva Gloria objekta (Verde i Golf Resort) se prostire na 2 122 000 m2,okružen bogatim zelenilom zbog kojeg je jedinstven u ovoj regiji. Sam kompleks se nalazi na privatnoj plaži, od centra Beleka je udaljen 7 km, od centra Antalije 55 km, a od aerodroma 40 km. Jedan je od najluksuznijih u ovoj regiji.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 369 smeštajnih jedinica.U svojoj ponudi ima više kategorija soba, apartmana i luksuznih vila. Svaka superior soba (39 m2) ima kupatilo,fen, TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, papuče, bade mantil, set za čaj i kafu, wi fi internet konekciju i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Gloria Serenity poseduje više a la carte restorana (francuski, egejski, azijski, riblji, italijanski i steakhouse). U ponudi su i poslastičarnica kao i 9 različitih barova u kojima se služe domaća i pojedina lukuzna uvozna pića. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje uslugu pranja i peglanja veša, usluge lekara, bioskop, prodavnicu, suvenirnicu, bankomat i menjačnicu.

Sport i zabava: U sastavu se nalazi veliki kompleks spoljašnjih bazena od kojih su neki namenjeni isključivo najmlađim gostima. Na raspolaganju je i luksuzni Spa centar (3500 m2) koji nudi 15 prostorija za različite kozmetičke i terapeutske tretmane, saunu, unutrašnji bazen, različite vrste masaža, tursko kupatilo, đakuzi i finsku sauna. Od zabavnih aktivnosti u sklopu hotela organizovana je animacija. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su teniski tereni, tereni za golf, kuglana, bilijar, fitnes centar i sportovi na vodi. Za najmlađe goste i tinejdžere hotel u sastavu ima igraonicu i mini klubove sa profesionalnim timom animatora.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu