Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Granada Luxury Okurcalar nalazi se na obali mora, u oblasti Okurčalar. Ima veliki ponton i deo peščano šljunkovite plaže. Od centra Alanje je udaljen 30 km, od mesta Side 30 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.

Sobe: Granada Luxury Okurcalar raspolaže sa 586 smeštajnih jedinca. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili francuski balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Granada Luxury Okurcalar pored glavnog restorana, na raspolaganju su 7 a la cart restorana, 7 barova, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, frizerski salon, usluga čuvanja dece, biosklop, internet cafe i rent a car servis.

Sport i zabava: Hotel Granada Luxury Okurcalar ima 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan ima 3 tobogana, unutrašnji bazen i dečiji bazen. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitnes centar, teren za tenis, bilijar, piakdo i stoni tenis. Wellness i spa centar sa turskim, parnim kupatilom i prostorijama za masaže i kozmetičke tretmane odgovoriće zahtevima najzahtevnijih gostiju. Najmlađim gostima hotel Granada Luxury Okurcalar pristupa sa posebnom pažnjom pa su im pored bazena na raspolaganju dečiji klub i dečije igralište. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju za odrasle i decu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.