Grand Park Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se na plaži, na oko 4 km od Turgutreisa, 22 km od centra Bodruma i oko 50 km od aerodroma. Izgrađen je 2007, a renoviran 2016. godine. Zahvata površinu od 20.000 m.

Plaža
Plaža je peščana, hotelska, ima platformu za sunčanje, a ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe
Standardne sobe su površine 22-28 m² (max. 3 osobe), sve su klimatizovane, imaju balkon, WiFi internet (besplatan), sef (besplatan), mini bar (besplatan,voda i sokovi, obnavlja se voda jednom dnevno), fen, telefon i TV sa satelitskim kanalima. Deluxe sobe su nešto veće 25-32 m² (max. 3 osobe), a superior 45-50 m² (max. 4 osobe).

Hotelski sadržaji
Dva spoljašnja bazena, dva tobogana, unutrašnji bazen, dva dečija bazena, glavni restoran, dva a la kart restorana, četiri bara, besplatan bežični internet u lobiju, stoni tenis, dva teniska terena (tvrda podloga), teretana, sauna, parno kupatilo, hamam, pikado, diskoteka, luk i strela, masaža, bilijar, internet kafe, dečiji klub (4-12 godina), igralište.

Način služenja obroka 
Švedski sto

Napomena
Moderan hotel sa dobrim sobama i brojnim sadržajima. Odličan odnos cene i kvaliteta.

Kontakt:
https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-bodrum
tel: +90 252 311 0990 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.