Hotel Azka

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na egejskoj obali Turske. Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti. Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba. Trenutno je muzej zatvoren za obilaske usled restauracije prostora. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Azka smešten je u zalivu Bardakči, biseru Egejskog mora, nalazi se na samoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Bodruma je udaljen 1,5km, a od aerodroma 40 km.

Sobe: Hotel Azka je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 208 smeštajnih jedinica koje imaju pogled na kopno ili more uz doplatu, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i deluxe sobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu Azka hotela osim glavnog restorana gostima su na raspolaganju 3 bara, od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadržaja poseduje frizerski salon, prodavnicu, servis pranja i peglanja veša i internet centar.

Sport i zabava: Hotel ima 2 bazena od kojih je jedan dečiji i spa centar sa saunom, turskim kupatilom, đakuzijem i različitim vrstama masaža. Gosti mogu da koriste terene za košarku i skvoš, a od zabavnih aktivnosti stoni tenis i bilijar. Najmlađim gostima je namenjeno posebno igralište. Na plaži gostimogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.