Hotel HM Gran Fiesta

Plaja De Palma, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel HM Gran Fiesta se nalazi u južnom delu ostrva Majorka, u letovalištu Plaja de Palma, uz šetalište koje ga deli od plaže. Udaljen je 11 km od grada Palme, a od aerodroma 5 km.

Sobe: U ponudi agencije Odeon World Travek su standardne i sobe sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe pansionski obroci, u sastavu hotela je i bar sa ponudom osvežavajućih napitaka na terasi. Od dodatnih sadržaja, hotel svojim gostima nudi i internet centar, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, rent a bike, a dostupne su i usluge lekara.

Sport i zabava: Gostima hotela HM Gran Fiesta je na raspolaganju bazen sa uređenim prostorom za sunčanje, a ljubiteljima rekreacije stoni tenis, kao i brojni sportovi na vodi, na obližnjoj plaži. U neposrednoj blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani, barovi i drugi zabavni sadržaji, koji će gostima upotpuniti boravak na ostrvu Majorka.
1.dan Beograd – Palma
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Palmu direktnim letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10./11. dan  Palma
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11./12. dan Palma – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.