Hotel Jo-An Beach

Adelianos Kambos , Krit

Opis destinacije

Ostrvo Krit, poznato je i kao najsunčanije grčko ostrvo gde je lepo vreme bez kiše zagarantovano. Sa obalom dugom preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kojem ćete se kupati u dva mora. Jednog dana u tirkiznom Kritskom moru (sever obale) a samo tridesetak kilometara južnije drugog dana, u modro plavom Libijskom moru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Jo-an Beach se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Adelianos Kambos, 7 km od centra Retimna, 68 km od aerodroma. Kompleks izgrađen u mediteranskom stilu se sastoji od 6 dvospratnih zgrada sa 86 soba.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, igralište za decu, internet, bilijar, baby sitting, wi-fi internet.
 
Standardne, porodične sobe i mezoneti:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef ( uz doplatu),besplatni  wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon. Porodična soba: dnevni boravak i spavaća soba spojeni vratima, kupatilo. Mezonet: na dva nivoa sa stepenicama, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo.
 
Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za all inclusive.
 
www.joanbeach.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.