Hotel Kemer Dream

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se preporučuje za odmor svih generacija. Predstavlja jednu od najzelenijih regija, sa izuzetno prijatnom klimom. Kemer nudi smeštaj u brojnim hotelima i rizortima, a šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora su poznate po plavoj zastavici koja je znak čiste vode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Kemer Dream je gradski hotel koji se nalazi u centru Kemera. Od privatne šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, udaljen je 300 m. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 55 km.

Sobe: Kemer Dream hotel raspolaže sa 335 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo (tuš/wc), sef, klima uređaj, mini frižider, TV, telefon i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Gostima Kemer Dream hotela pored glavnog restorana na raspolaganju su  2 bara (nema bar na plaži). Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje servis za pranje i peglanje veša i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U sastavu Kemer Dream hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, bazen sa toboganima i igralište za decu. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis ili pikado, dok u blizini hotelske plaže, na gradskoj plaži Kemera postoji mogućost bavljenja sportovima na vodi. U ponudi hotela je i manji spa centar koji pored turskog kupatila i saune sadrži i prostorije za različite vrste masaža.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.