Hotel Kempinski Palace

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož - ...u zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje vas Portorož, elitno primorsko letovalište u Sloveniji. Grad u uvali piranskog zaliva, po svojim čarima i bogatoj banjskoj tradiciji, poznat je jos iz 13-og veka. Osnovan na bazi prirodnih lekovitih faktora (mediteranska klima, čist vazduh i morska voda), Portorož vas poziva da osetite autentičnost mediteranskog podnevlja i krenete na put nezaboravnih doživljaja. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreativnim i modernim talasoterapijskim centrom, bogato kulturno nasleđe, kongresne delatnosti, jedan od najpoznatijih yachting klubova u Evropi, kockarnice, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine. Udaljenost od Beograda cca 650km. Marina Portorož je srednjoj Europi najbliže savremeno pristanište za jahte i idealno polazište za krstarenja među hiljadu ostrva Jadranskog mora. Zaštićena od vetrova u istočnom delu Piranskog zaliva, u sva godišnja doba nudi povoljne uslove za sigurnu plovidbu i amatersko jedrenje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel se nalazi u centru Portoroža, na 2 km od Marine Portorož.

Hotelska ponuda:
luksuzni hotel Kempinski Palace gleda na Jadransko more i smešten je u centru Portoroža, u uređenom parku koji je zaštićen kao kulturno nasleđe. Poseduje bazene sa morskom vodom, veliki spa i wellness centar vrhunskog kvaliteta i raznovrsne restorane i barove. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Spa centar Rose prostire se na površini od 1.500 m² i nudi bazene sa toplom morskom vodom, hidromasažne kade, parna kupatila, saune i raznovrsne kozmetičke tretmane. Gosti hotela Kempinski Palace mogu uz doplatu koristiti ekskluzivnu plažu Meduza, udaljenu svega 150 metara.

Sobe:
 sobe su luksuzno opremljene, u klasičnom i modernom stilu. Ukusno uređene i klimatizovane sobe i apartmani tipa "suite" u ovom izvanrednom hotelu sa 5 zvezdica sadrže prostor za sedenje sa sofom, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su kadom, bideom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pogodnosti uključuju bade-mantile i papuče. Sve smeštajne jedinice imaju standardan ili francuski balkon sa pogledom na Jadransko more ili na park.

Ishrana:
ishrana je na bazi noćenje doručak (samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion. U 2 à-la-carte restorana pripremaju se lokalna i mediteranska jela na moderan način. U raznovrsnim barovima i salonima u okviru hotela služe se originalni kokteli, šampanjac, fina peciva i razna druga lagana osveženja. Gosti mogu uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola u impresivnoj Kristalnoj dvorani.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.