Hotel Musala ex Yanakiev

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana - Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi, Borovec posetiocima nudi idealne uslove za odmor tokom cele godine. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski centara u Jugoistočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u centru Boroveca na samo 250m od ski lifta. Hotel Yanakiev je jedan od najkompletentnijih hotela u Borovecu, izgradjen u alpskom stilu u zagrljaju borove šume, pruža brojne pogodnosti za nezaboravan odmor.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, piano bar, room service, sef na recepciji (uz doplatu), internet u lobiju hotela, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), business centar, konferencijsku salu, perionicu rublja, bazen, ski depo,fitness, saunu, solariju, parno kupatilo, relaks sobu, dečiju sobu.

Sobe:
Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofu ili fotellju na razvlačenje, TV, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo, tuš, fen za kosu, terasu.

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansionom (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hotel-yanakiev.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.