Hotel Porfi Beach

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja. Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Porfi beach se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Otvoren je 1992. godine, dok je 2005. godine renoviran. Hotel Porfi beach ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj peščanoj plaži, dok je od mesta Nikiti udaljen 3 km.

Sobe: Hotel Porfi beach poseduje  88 smeštajnih jedinica u svom sastavu, podeljenih u 4 zgrade.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se promo sobe, standard sobe, superior sobe, superior porodične sobe i junior suite. Promo sobe imaju 23m² i imaju bračni krevet. Standard sobe imaju 22m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju 24m² i imaju bračni krevet i sofa krevet. Superior porodične sobe su malo veće kvadrature, imaju 28m², imaju dve odvojene prostorije, spavaću sobu sa bračni krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Junior suite smeštajne jedinice imaju 40m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Porfi beach u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju obroci poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Porfi beach ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena i bar na plaži gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Porfi beach u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Porfi beach takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gosti hotela Porfi beach mogu da koriste terene za tenis uz doplatu, odbojku na pesku kao i bilijar. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.