Hotel Royal Jinene

Sus, Tunis

Opis destinacije

Republika Tunis je arapska država, smeštena u severnoj Africi, okružena Sredozemnim morem. Na zapadu se graniči sa Alžirom, a na istoku sa Libijom. Oko 40% teritorije zemlje pokriva pustinja Sahara. Glavni grad je Tunis čije ime dolazi od berberskog jezika. Tunis ima preko 10 miliona stanovnika. Tunižani se dobro služe i francuskim, engleskim, nemačkim, italijanskim i ruskim jezikom. Službena religija je Islam sa 98% muslimana, a ostale vere su jevrejska, hrišćanska i ostale. Tunis se nalazi u subtropskom klimatskom pojasu. Klima Tunisa podložna je sredozemnim i saharskim uticajima. Širi obalni pojas ima mediteransku klimu, dok je unutrašnjost pod uticajem suvog i polusuvog podnevlja. Klima tako prelazi od umerenih sredozemnih uticaja na severu, prema vrućim i suvim uticajima pustinje na jugu. Temperature leti prelaze 400 C, a kišno razdoblje se proteže kroz hladniji deo godine, između oktobra i maja na severnom delu zemlje. Prosečne godišnje padavine na severu dostižu 610 mm, dok u pustinjskom delu na jugu u Sahari, godišnje padne prosečno samo 210 mm kiše.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Royal Jinene smešten je u mirnoj zoni Susa, oko 4 km od centra. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 21 km, a od aerodroma u Tunisu 147 km. U blizini su prodavnice, „Hanibal park“ atraktivni zabavni - luna park, akva park (na oko 100 metara od hotela), marina Port el Kantaouia, stara Medina, noćni klubovi, restorani...

Hotelska ponuda:
spoljašnji bazen sa dva tobogana, unutrašnji bazen sa delom za decu, dva bara, glavni restoran, restoran na plaži, noćni klub 22.00-02.00 (posle ponoći samo za starije od 18 g.), teretana, recepcija 24 časa, menjačnica.

Ishrana:
all inclusive: švedski sto za doručak 07.00-10.00h, ručak 12.00-14.00h i večeru 18.30-21.00h. Kafa, čaj i kroasani u glavnom baru, ili baru pored bazena 10.30-11.30, užine, čaj, kafa, mleko, kolači, mini sendviči i mini pice u glavnom baru ili baru pored bazena 16.00-18.00h. Pića uključena u cenu: za vreme obroka izbor vina (na čašu), voda, kisela voda, pivo i gazirani sokovi. Barovi: glavni bar 10.00-24.00h, bar pored bazena 10.00-24.00.

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: bežični internet na recepciji, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i oko bazena, dva teniska terena, stoni tenis, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, animacija (aquagym, igre u bazenu, časovi plesa), teretana.

Plaćaju se:
„La Jinene Beach Club“  restoran na plaži (pica, plodovi mora...), surf, kajak, parasailing, pedalina, jahanje konja i kamila, kvad, konzumacija u noćnom klubu, sef na recepciji, iznajmljivanje mini bara, bilijar, fitnes, sauna, đakuzi, hamam, masaže, čuvanje dece i elektronske i video igre.

Za decu:
tobogani pored bazena, dečiji bazen, mini klub za decu 3-12 godina podeljenu u tri starosne grupe: mini (3-6g), kid (6-8g) i junior (8-12g), klub za tinejdžere 12-17g i čuvanje dece (plaća se), stolice za bebe u glavnom restoranu.

Sobe:
sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo sa mini higijenskim setom, telefon, TV sa satelitskim kanalima i balkon.

Napomena:
kvalitetan i povoljan hotel, direktno na prostranoj, peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Susu.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.