Hotel Saint Ivan Rilski (main building)

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Saint Ivan Rilski se nalazi 1.5 km od centra mesta Banskog  i 1 km od gondole. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada koje nisu međusobno povezane. Studiji i apartmani se nalaze u odvojenom apartmanskom delu hotela, anex zgradi. Ukupno hotel ima 107 soba u glavnoj zgradi i 64 apartmana i 14 studija koji su raspoređeni u 4 apartmanske zgrade (annex building).

Hotelska ponuda:
recepcija, 2 bara, 3 restorana, spa centar, zatvoreni bazen, fitnes, sauna, parno kupatilo, solarijum, skijašnica za sopstvenu opremu, soba za igranje za decu, wi-fii internet, bilijar, stoni tenis, prevoz do gondole,room servis, parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu na licu mesta u zavisnosti od raspoloživosti).
 
Besplatne usluge:
korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, igraonice za decu, wi-fi interneta, skijašnice za ličnu opremu, prevoza do gondole.
 
Standardne i economy sobe:
SAT TV, mini bar, internet, kupatilo, fen, balkon.
Economy sobe se nalaze na četvrtom spratu, manje su kvadrature od standardnih soba i nemaju balkon.
 
Ishrana:
doručak (samoposluživanje – izbor više jela) ili polupansion (doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela).

Napomene:
Doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna. Doplata za Novogodišnju  večeru 31.12. je obavezna, standardna večera neće biti poslužena. Novogodišnja večera se služi u glavnom restoranu i u mehani "Chanove". Novogodišnja i Božićna večera se ne služi deci do 5.99 godina.
 
http://www.saintivanrilski.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.