Jiva Beach Resort

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se u naselju Čališ, oko 5 km od centra Fetija. Od aerodroma u Dalamanu je udaljen oko 50 km. Izgradjen je 2012. godine, renoviran 2015. godine. Zauzima površinu 12.500 m2.

Plaža
Hotel od plaže deli ulica sa niskim intenzitetom saobraćaja. Na gostima su na raspolaganju 3 plaže od sitnog šljunka. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je besplatan.

Sobe
Hotel ima 6 dvospratnih blokova sa ukupno 164 standardne sobe sa pogledom na kopno ili bazen (od toga 2 sobe namenje osobama sa hendikepom, 22 m2, max 2 osobe), 57 Standard swim up soba (direktan izlaz na bazen, 25 m2, max 3 osobe) i 15 dvosobnih Family soba (dve prostorije odvojene vratima, 50 m2, max 4 osobe). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, WiFi (besplatno), TV, sef (besplatno), mini-bar (voda na dan dolaska, ostala pića se plaćaju), fen za sušenje kose, balkon ili terasu. Sobe koje imaju direktan izlaz na bazen, imaju još i po dve ležaljke na terasi preko koje se ulazi u bazen.

Hotelski sadržaji
Osnovni restoran, 2 a la carte restorana (turski i srednjoistični – plaća se, potrebna rezervacija), 2 bara, otvoreni bazen, bazen rezervisan za sobe koje imaju direktan izlaz na njega, bazen za odrasle (16+), 5 vodenih tobogana, zatvoreni bazen, WiFi, teretana, Spa centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, mini bilijar, pikado, mini klub (4-12 godina), dečiji bazen, igralište. Plaća se: sportovi na vodi, masaže i tretmani u Spa centru, doktor (na poziv), pranje, peglanje i hemijsko čišćenje veša, frizerski salon, prodavnice.

Način služenja obroka
Švedski sto

Kontakt

Tel: +90 252 622 00 55

www.jivabeachresort.com

Napomena

Jedan od najbolje ocenjenih hotela na Tripadvisor-u. Preporuka za parove.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.