Justiniano Club Beach Alanya

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je izgradjen 1992. godine, zauzima površinu od 29.000 m2, poslednja renovacija obavljena je 2018. godine. Udaljen je 90 km od aerodroma u Antaliji, 30 km od centra Alanje u mestu Okurdžalar.

Plaža:
Hotel poseduje privatno peščanu-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni za goste hotela, dok se peškiri uzimaju uz depozit.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i jasmin bungalova i raspolaže sa ukupno 427 soba koje se dele na: 246 standardnih soba (max 2+1 osoba, 23-25 m²), 103 superior sobe (max 3+1 osoba, 26-28 m²) i 123 jasmin room (max 2+1 osoba, 23-25 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, TV, Wi-Fi internet (uz doplatu), telefon, fen, mini-bar (voda-sokovi su besplatni), sef (uz doplatu), balkon.

Hotelski sadržaj:
Restoran, Wi-Fi (besplatan u lobiju),unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 4 vodena tobogana, sauna, tursko kupatilo, aerobik, stoni tenis, teretana, odbojka na pesku, pikado, vaterpolo, boćanje, diskoteka, animacija, 2 dečija bazena, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, frizer, masaža, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja veša, iznajmljivanje automobila.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: +90 242 527 48 00

www.justinianohotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.