Kraljevi Čardaci Spa Apart

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 km staza uređenih za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”.Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman
  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelsko-apartmanski spa kompleks Kraljevi Čardaci SPA, nalazi se na 1450m nadmorske visine, u vikend naselju udaljenom oko 5km od centra Kopaonika i oko 2,5 km od najbliže žičare.

Hotelski sadržaj:
Kompleks neprekidno raste, razvija se i proširuje svoje sve bogatije sadržaje. U sklopu kopmpeksa Kraljevi Čardaci Spa nalazi se: recepcija, lobby bar, a la carte restoran sa baštom, pivnica, pansionksi restoran, kamin sala, wellnes bar, spa & wellness centar, kongresni centar, fitnes centar, bežični internet (Wi-Fi) u celom kompleksu, ski-mini busevi (organizovan prevoz do skijališta/centra Kopaonika i nazad prema rasporedu vožnje), skijašnica i ski servis (na 30m od Ski staze Malo jezero), parking, igraonica za decu sa uslugom čuvanja dece, igralište za decu na otvorenom. Spa & Wellness centar se prostire na 1500m² (topla veza) i nudi sledeće sadržaje: otvoreni i zatvoreni bazeni, jakuzzi, finsku i bio saunu, aroma-parno (tursko) kupatilo, hamam, kneipp bazen, slanu sobu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Omiljeni deo centra je Dečji spa sa bazenima i toboganima. Kongresni centar obuhvata četiri funkcionalne i elegantne sale kongresnog centra u potpunosti prate najnovije trendove kongresnog turizma, ukupnog kapaciteta do 500 učesnika.

Sobe:
Kraljevi Čardaci Spa posediju 18 hotelskih soba, kao i 152 moderno opremljenih apartmana. Na samo nekoliko metara udaljenosti od hotelske zgrade su apartmani i studija koji pružaju mir i toplinu gostima koji žele da imaju apsolutnu privatnost i da se osećaju kao u svom domu.
Standardna soba 1/2 - Sve sobe su moderno oprelmljene i poseduju: francuski ležaj, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Superior soba 1/2+1 - Sve sobe su moderno oprelmljene i poseduju: francuski ležaj, garnitura na razvlačenje, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinja, električni bokal, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Hotelski apartman - sadrži udobne sofe, stolice i kafe stočiće koji su nalaze u dnevnoj sobi, a spavaćom sobom dominira kvalitetan francuski ležaj koji naglašava udobnost kompletnog prostora.
Apartman 1/2+2 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, kablovska televizija i dva LCD televizora, telefon, sef, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinja, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Apartman 1/2+3 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, kablovska televizija i dva LCD televizora, telefon, sef, mini-bar sa električnim bokalom, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Apartman 1/2+4 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa kaminom i garniturom na razvlačenje, mini kuhinja sa delom za sedenje, dve spavaće sobe - jedna sa francuskim ležajem a druga sa odvojenim ležajima, kablovska televizija sa LCD televizorom, telefon, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švdski sto).

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.kraljevicardaci.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.