Ladonia Hotels Del Mare

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma, a oko 38km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na plaži, blizu centra Bodruma na odličnoj lokaciji i ima ukupno 113 soba. Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, glavni restoran, à la carte restoran i nekoliko barova.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club kao i animacije.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži ležaljke i suncobrani se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, TV, sef, mini bar (samo voda), telefon, tepih, klima uređaj. Standardne sobe su predviđene za dve odrasle osobe i jedno dete i mogu imati pogled na more ili kopno. Sve sobe su sa francuskim balkonom.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All Inclusive –  doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U okviru koncepta su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.  

Plaća se: premium i sva uvozna aloholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko bazena, dečiji bazen, a od animacija tu su pikado, odbojka na plaži, fitness centar, fudbal, tenis, kao i uživo program i animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru hotela se nalazi Spa centar. Sve masaže i tretmani tela se dodatno naplaćuju.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.