Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
LETO U KOMŠILUKU
Trebinje – Neum – vodopadi Kravice – Mostar – Sarajevo - Višegrad
TERMIN: 26/28.08.2022.

CENA ARANZMANA: 
89 e smestaj u hotelima sa  4* 

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
- 1 nocenje sa doruckom u hotelu 4* u Neumu 
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Sarajevu
- izlet do vodopada Kravice
- boravisnu taksu ,sve obilaske po programu i vodjstvo puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- ulaznicu za vodopade Kravica 10 e
- ručak na vodopadima Kravice – 12e ( mešano meso, salata, 1 piće )
- izlet Vrelo Bosne - 5 e
- poseta Avaz tornju – 
- krstarenje Drinom u Višegradu - 
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 520,00
- ostale ne pomenute usluge

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom, za ovo putovanje dovoljna je vazeca licna karta ( u slucaju omogucenog tranzita kroz  RH, potreban je pasos koji vazi jos minimum 3 meseca od povratka sa putovanja).. 
1. DAN – 26.08.2022. Polazak iz  Kragujevca u 00.01 h . Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Nocna voznja kroz Bosnu sa usputnim pauzama za odmor. U jutarnjim časovima dolazak u Trebinje. Odlazak na Hercegovačku Gračanicu sa koje se pruža prelep pogled na ceo grad. Odlazak u centar. Obilazak grada i slobodno vreme za uživanje pod Platanima. Nastavak putovanja ka Neumu.Smeštaj u hotel i slobodno vreme za kupanje i šetnju. 

2. DAN – 27.08.2022. Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Čapljini. Obilazak vodopada Kravice. Fakultativno ručak.Vodopadi su nastali radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je ovaj fenomen prirode, danas pod zaštitom države. Visina vodopada ide i do 28 metara, a širina do gotovo 150. Vegetacija koju ćete ovdje vidjeti, zaista je zapanjujuća, pa je tako preko sedronosna sloja od dna do vrha vodopada izrasla trava, konoplje, mahovina i lišajevi.Nastavak putovanja ka Mostaru. Slobodno vreme za šetnju i fotografisanje na Starom mostu.Put nastavljamo kanjonom reke Neretve do Sarajeva. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN – 28.08.2022. Dorucak .Fakultativni izlet za Vrelo Bosne. Panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme na Baš čaršiji. Nudimo vam i fakultativnu posetu Avazovom tornju sa koga se pruža pogled na ceo grad. U popodnevnim časovima polazak ka Srbiju uz kraću pauzu u Višegradu.Fakultativno – krstarenje Drinom. U vecernim casovima polazak ka Kragujevcu.

4. DAN- 29.08.2022. Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima

- 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put. - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama , zakljucno sa 20.12.2022. uz deponovanje cekova ili putem administrativne zabrane
Placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate

MAL

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.