Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija se smatra najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Poznata je po brojnim restoranima, barovima, a sam centar je dinamičan sa različitim mestima za izlaske. Lara i Kundu su najčuvenije plaže ovog grada i nalaze se na 15-25 km od centra. Plaže su duge i peščane, te predstavljaju idealan izbor za porodični odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Limak Lara Deluxe Hotel & Resort nalazi se u oblasti Lara, na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Hotel je otvoren 2006. godine i u njemu dominira azijski stil. Od centra Antalije udaljen je 20 km, dok je od aerodroma udaljen 14 km.  

Sobe: Limak Lara Deluxe Hotel & Resort raspolaže sa 441 smeštajnom jedinicom, koje su raspoređene u više kategorija. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, wi-fi, klima uređaj, sef, mini bar, ketler za čaj ili kafu i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, economy i porodične sobe

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, u kom se služe pansionski obroci internacionalne kuhinje, gostima Limak Lara Deluxe hotela na raspolaganju su 4 a la carte restorana, 6 barova, poslastičarnica i diskoteka. Od dodatnih sadržaja hotel posedule usluge lekara, usluge čuvanja decei servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: U ponudi hotela Limak Lara Deluxe Hotel & Resort nalaze se 3 spoljašnja i 1 unutrašnji bazen kao i aquapark sa 9 vodenih tobogana. Ljubiteljima wellness i spa vida opuštanja na raspolaganju je spa centar koji u svom sastavu ima tursko kupatilo, saunu, prostorije za masaže, razne vrste kozmetičkih tretmana i fitnes centar. Gostima koji vole aktivan odmor i zabavu na raspolaganju su aqua park, teren za odbojku na plaži, teniski teren, teren za skvoš, kuglana, stoni tenis, pikado ,bilijar, dok su od grupnih sportova u ponudi časovi aerobika i akva gimnastike. O najmlađim gostima u mini klubu brine stručan tim animatora, dok se tokom dana i večeri organizuju predstave zabavnog karaktera i tematske večeri za sve goste hotela. Na plaži, uz doplatu, gosti mogu uživati u pojedinim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.