Olymp Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na samom ulazu u Bansko, na oko 2000m od ski lifta i oko 5 minuta hoda do centra grada. Namenjen je osobama koji vole kombinaciju skijanja, kao i blizinu noćnog provoda.

Hotelski sadržaj:
Hotel je otvoren tokom cele godine i sastoji se od dve zgrade medjusobno povezane. Hotel poseduje: recepciju, restoran, loby bar, sef na recepciji (uz doplatu), internet, saunu, parno kupatilo, fitness, ski depo, parking (do popune mesta), room servise, perionicu veša. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela.

Sobe:
Hotel ima 36 soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, klimu, mini-bar, telefonom, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem. Apartmani poseduju i sofu ili fortelju na razvlačenje.

Usluga:
Usluga na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak – svedski sto ili meni).

Kontakt:
www.hotel-olymp.net 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.