Paloma Pasha Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi, nekada malo ribarsko mesto, preraslo je u jedan od glavnih turističkih centara na egejskoj obali Turske. Od Izmira, jednog od najvećih turskih univerzitetskih gradova, Kušadasi je udaljen 90 km, dok je aerodrom Bodrum udaljen oko 150 km. Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Na kojoj god plaži da se nađete možete uživati u kristalno čistoj vodi i sportovima na vodi. Najpopularnija je Ladies beach, koja se nalazi u blizini centra, duga peščana plaža na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i noćni klubovi. Nemojte propustiti da dočekate zalazak sunca na ovoj plaži. Downtown beach nalazi se u centru Kušadasija, uvek se možete skloniti sa plaže i uživati u šopingu. Long beach je od Kušadasija udaljena oko 6 km, dugačka je 20 km, na njoj se nalazi aquapark. Pored navedenih svakako vredi posetiti Love beach, Kustur plažu, Diamond/Gold plažu, Siver sand beach, Paradise, Tusan… i plaže u okviru nacionalnog parka. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju, voda je idealna za ronjenje, borova šuma pruža potrebnu haladovinu, a brojne uvale i zalivi mir i tišinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Paloma Pasha Resort nalazi se u regiji Ozdere nadomak Kušadasija, u malom zalivu na peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Ozdere udaljen je  1 km, od centra Kušadasija udaljen je 35 km, a od aerodroma Bodrum 150 km.

Sobe: Hotel Paloma Pasha Resort u svom sastavu ima 268 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana mediteranske, azijske, turske, internacionalne kuhinje kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova i poslastičarnica. Neki od barova služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i Lobby baru gosti Paloma Pasha Resort hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Pasha Resort na raspolaganju su usluge frizera, fotografa, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, 1 dečiji bazen i jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar, koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju,  koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje, tenis, košarku, mini fudbal  ili se oprobati u streličarstvu. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Pasha Resort hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta, Paloma Pasha Resort hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama. Od zabavnih aktivnosti Paloma Pasha Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Kušadasi
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan  Kušadasi
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Kušadasi – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.