Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
PARALIJA – OLIMP- SOLUN
2 noćenja na bazi polupansiona  sa uključenim izletom na Olimp i obilaskom Soluna
22.04-24.04.2023.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI : 160€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase 
- smeštaj u hotelu PARALIA INN 3*  u Paraliji na bazi 2 polupansiona
- celodnevni izlet na planinu Olimp 
- obilazak i razgledanje  Soluna
- usluge stručnog vodiča
- troškove organizacije putovanja
- boravišnu taksu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
- individualne troškove putnika koji nisu obihvaćeni programom

OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Paralia INN  - hotel je kategorisan sa 3*, nalazi se u samom centru Paralije, na 150m od plaže. Hotel ima recepciju, lift, lobby bar, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Ispred hotela se nalazi lepo uređen park.
1. Dan: Polazak iz Niša u ranim jutarnjim časovima sa dogovorenog mesta.Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih procedura. Dolazak u Paraliju, smeštaj u hotel (hotel PARALIA INN 3*) Slobodno vreme za odmor, predah uz kafu, šetnju pored mora uz dobru priliku za kupovinu lokalnih proizvoda i suvenira. Večera. Noćenje.

2. Dan:  Doručak.  Polazak na izlet – planina Olimp. Obilazak planine na kojoj je nastala grčka mitologija. Užitak kako za ljubitelje predivne prirode, ali i za one koji vole da čuju mitske priče  o Zevsu i ostalim grčkim bogovima.
Povratak u hotel, slobodno vreme do večere. Večera, noćenje.

3. Dan: Doručak. Pakovanje stvari u autobus, polazak ka Solunu. Pre odlaska u grad pauza u TC Mediterranean Cosmos (oko 2 sata slobodnog vremena za kupovinu) Nastavak puta ka centru grada, po dolasku sledi panoramski obilazak grada Ladadiki, Luka, Trg Aristoteli, crkva Sv Sofije, crkva Sv Dimitrija, Rotonda, Galerijev slavoluk, Bela kula. Odlazak do Zejtinlika, srpskog vojničkog groblja iz I Svetskog rata. Obilazak Zejtinlika. Nakon obilaska slobodno vreme u centru grada, gde imate brojne mogućnosti za osveženje, ručak, ali i dobru kupovinu.  U kasnim popodnevnim časovima polazak za Niš.  Vožnja kroz Severnu Makedoniju sa usputnim pauzama radi osveženja i graničnih formalnosti. Dolazak u Niš u noćnim časovima. 

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.