Pariz putovanje uz posetu Minhenu i Salcburgu

više destinacija, Francuska

već od 230€

Opis destinacije

Putovanje u Pariz je idealna prilika da iskoristite prve zrake sunca u martu da obiđete jedan od najlepših gradova sveta. Pariz putovanje uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su doživeli jesen i proleće u Parizu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SMEŠTAJTIP SMEŠTAJA01.11. - 08.11.
Hotel Ibis Budget Paris Gennevilliers 2*
1/3 sa doručkom230€
1/2 sa doručkom250€

Obuhvata
- 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u izabranom smeštaju u Parizu
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluga pratioca grupe tokom čitavog aranžmana
- Turističku taksu za grad Pariz
- Organizaciju putovanja u celini

Ne obuhvata
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 2 evra dnevno – plaćanje u agenciji (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih). Covid osiguranje uključeno u cenu.
- Fakultativne izlete
- Troškovi promene već potvđenih rezervacija – 10€  po promeni po osobi.
- Individualne troškove putnika
Hotel Ibis Budget Paris Gennevilliers 2+* - https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A5T5-ibis-budget-paris-gennevilliers/index.shtml

Objekat Ibis budget Paris Gennevilliers nudi bar, a nalazi se u Ženvilijeru (Gennevilliers), u regionu Il de Frans (Ile de France), na 2,7 km od Gradske kuće Ženvilijer i 2,9 km od Višeg suda. Ovaj hotel sa 2 zvezdice ima restoran i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilom. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop i skladište za prtljag.Svaka hotelska soba sadrži flat-screen TV sa satelitskim kanalima.Gosti objekta ibis budget Paris Gennevilliers mogu uživati u kontinentalnom doručku.
1. dan / Beograd – Novi Sad – Minhen:
Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nemačke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  

2. dan / MINHEN – Pariz:
Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za razgledanje grada: Trg Odeon, galerija nove i stare Pinakoteke, Karlsplac, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Pariz u večernjim časovima. Noćna vožnja ka Francuskoj sa kraćim usputnim pauzama…

3. dan / Francuska – PARIZ – Obilazak grada svetlosti (fakultativno):
Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Dolazak do hotela (ulazak u sobe od 15 časova) Sledi fakultativni obilazak: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan / Pariz – Versaj – Monmartr i Sakre Ker - Krstarenje Senom (fakultativno):
Doručak. Slobodno vreme ili  fakultativni izlet u Versaj, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš. Fakultativni obilazak boemske i umetničke četvrti Monmartr i oblilazak bazilike Sakre Ker („Svetog srca“), zatim Pigala i trga pozorišnih umetnika i slikara. Sledi odlazak na   “krstarenje Senom” gde ćemo zaploviti kanalima kroz ovaj prelepi grad Noćenje.

5. dan  / Pariz:
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

6. dan / Pariz – LUVR (fakultativno) – Salcburg:
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do grada i mogućnost fakultativnog obilaska muzeja Luvr - obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”... Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Salcburg u večernjim satima. Noćna vožnja preko Francuske, Nemačke i Austrije…

7. dan / SALCBURG – Beograd: 
Dolazak u Salcburg u prepodnevnim časovima. Sledi obilazak grada: trg Mirabel, prelazak preko reke Salzah i odlazak u stari grad - čuvena ulica Getraidegase u kojoj se nalazi rodna kuća velikog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, šetnja do  Katedrale i nekadašnje Rezidencije Prinčeva u podnozju Hohen Sacburga - starog dela grada na brdu.... Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

8. dan / Srbija - Novi Sad - BEOGRAD:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. KRAJ PROGRAMA.
Gotovinsko plaćanje: 3.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 4.000,00 dinara 10 dana od dana potpisivanja ugovora. Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.

BF

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu