Sarajevo

Sarajevo, BiH

već od 79€

Opis destinacije

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje – jel Sarajevo gdje je nekad bilo… A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI (u evrima)
SMEŠTAJUSLUGATIP SOBETERMIN
30.12.2021.-02.01.2022.
HOTEL 3*
2 noćenja sa
doručkom
1/379€
1/289€

NAPOMENE:
- Doplata za prevoz iz Novog Sada iznosi 10 EUR, doplata za prevoz iz Niša 16 EUR. Prevoz iz Novog Sada i Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).

ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Sarajevu
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema program
- Usluge pratioca/vodiča grupe tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- Individualne troškove putnika
- Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume od 15.000 evra – ukupno 3.75 evra – plaćanje u agenciji
- Boravišnu taksu (1.25e po danu po osobi – plaćanje u agenciji)
- Fakultativne izlete
1. dan / BEOGRAD – Srbija – Bosna i Hercegovina:
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Bosna i Hercegovina – SARAJEVO – VRELO BOSNE (fakultativno):
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Nakon obilaska sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Vrelo Bosne. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na DOČEK NOVE GODINE u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu.
Noćenje.

3. dan / SARAJEVO – JAHORINA (fakultativno):
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost odlaska na Jahorinu, planinu koja pripada dinarskom sistemu sa nadmorskom visinom 1916 metara. Idelana prilika da uživamo u svežem i čistom vazduhu i čarima prirode koje Jahorina nudi. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na noćnu žurku u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Noćenje.

4. dan / Sarajevo – MOSTAR (fakultativno) – Srbija – Beograd:
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Mostar. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. KRAJ PROGRAMA.
- Gotovinsko plaćanje: 3.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 4.000,00 dinara 10 dana od dana potpisivanja ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

BF

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.