Segedin

izlet, Mađarska

već od 4400RSD

Opis destinacije

Na ušću Mureša u Tisu, na jugu Mađarske, nalazi se najsunčaniji grad u Mađarskoj, Segedin. Ovaj stari grad je centar južnog dela Mađarske i glavni grad pokrajine Čongrad i leži u središtu Panonske nizije. Njegov položaj je vrlo povoljan, jer se nalazi na raskršću drumskih i rečnih puteva. Zauzima obe obale reke Tise.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SEGEDIN
Polazak:
09.12. 2023.
1 dan autobusom

Cena aranžmana po osobi:   4400,00 dinara

U cenu aranžmana je uračunato:
- Vanlinijski prevoz autobusom (tur.klase, audio-video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr.tokom putovanja) na relacijama navedenim u programu;
- razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
- pratilac grupe

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Individualni troškovi
- Ulaznice za muzeje I druge kult.istorijske spomenike
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

Polazak u 01h iz sa platoa sa stadiona u Uzicu,  01h i 20min iz Požege parking kod hotela, u 02h i 10min iz Čačka Eko pumpa . Vožnja autoputem sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Nakon obavljenih granicnih formalnosti nastavak puta ka Segedinu. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodica: Dom katedrala, Dom trg, mostovi na Tisi,  Muzej Ferenca Mora, Nacionalno Pozorište, Reok Palata, Sinagoga, Szechenyi trg, Dugonic Trg, Grof Palata, Srpska Pravoslavna crkva, Domotor kula, Karas ulica shopping centar grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada. Odlazak do shopping centra, Arkad.  Polazak za Srbiju u vecernjim satima sa dogovorenog mesta. Očekivani dolazak na mesto polaska oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu I graničnim prelazima).

Plaćanje: gotovinski, platnim karticama (visa,dina,master,maestro) ili čekovima građana bez kamate. 
Mogucnost placanja u tri mesecne rate. 

AMG

Video

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.