Spice Hotel and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na obali mora. Udaljen je 35 km od aerodroma u Antaliji i 2 km od Beleka. Otvoren je 2007. godine a renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 91.000 m².

Plaža:
Poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Bar na plaži je takođe besplatan.

Sobe:
Hotel ima glavnu zgradu sa četiri sprata, family zgradu, pool trospratnu zgradu pored bazena i jednospratne i dvospratne vile. Glavna zgrada raspolaže sa 378 standardnih soba, od kojih je 6 namenjeno osobama sa posebnim potrebama (max 2+2 osobe, površine 36 m²), 33 dvosobnih suite soba (max 5 osoba, površine 67 m²), 15 dvosobnih duplex apartmana (za max 5 osoba, površine 55 m²). U Family delu je 40 dvosobnih Family soba (za max 4+2 osobe, površine 72 m²). U pool delu se nalazi 40 standardnih pool soba (sa pogledom na bazen, za max 2+1 osobe, površine 35 m²).
Svaka soba ima kupatilo, centralni klima uređaj (u glavnoj zgradi, u Anexu i Villama je individualna), mina bar (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), internet pristup (besplatan), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 4 a’la carte restorana (italijanski, azijski, turski, riblji, roštilj – obavezna rezervacija, plaćaju se), dijetetski meni, 5 barova (jedan od njih radi 24h), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 5 vodenih tobogana, SPA centar, novinarnica, menjačnica, bežični internet (kod recepcije besplatan), sala za konferencije (kapacitet 1300 mesta), 6 salona za prijeme kapaciteta 10-50 osoba, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, pikado, animacioni program, diskoteka, 4 teniska terena, dečiji meni, 2 dečijia bazena, 2 dečija vodena tobogana, unutrašnji dečiji bazen ,dečije animacije, dečije igralište, mini klub (od 4 do 12 god), junior klub (od 13 do 16 god). Plaća se: masaža, kuglanje, bilijar, video igre, motorni sportovi na vodi, najam teniskih rekvizita i osvetljenje terena, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:  
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.