Sunland Resort Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Beldibi oko 44 km od aerodroma i oko 30km od Antalije.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2007.godine, a renoviran 2022. godine i ima površinu 12 000m2. Hotel ima ukupno 252 sobe (214 standardnih soba, 18 family soba i 20 soba sa krevetima na sprat). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 3 bara, diskoteka, otvoreni i zatvoreni bazen.
Za decu tu je zatvoreni i otvoreni dečiji bazen.
Plaža
Hotel ima 60m dugu plažu sa dokom do koje se dolazi podzemnim prolazom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju centralnu klimu, LCD TV, mini bar (pun je samo na dan dolaska), Wi-Fi internet i balkon.
Standard soba ima površinu 28-32m2. Može imati pogled na more, bazen ili planinu. Sastoji se od sobe sa francuskim krevetom ili odvojenim krevetima, i sa još jednim dodatnim krevetom.
Family soba ima površinu 60m2. Sastoji se od dve spavaće sobe i jednog kupatila. Može imati pogled na more, bazen i planinu.
Plaća se: room service, telefon.
Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Gostima su na raspolaganju i 2 à la carte restorana ( turski i italijanski), 3 bara i diskoteka. U koncept usulge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina, sva lokalna  alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: à la carte restorani, uvozna i premium pića, specijalna vina i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Konferencijska sala, rent-a-car.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom, bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, večernji program i animacija.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.