Xafira Deluxe Resort & Spa

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Xafira Deluxe Resort & Spa nalazi se u oblasti Turkler, od privatne peščano šljunkovite plaže, do koje tokom dana vozi besplatan hotelski prevoz, udaljen je 600 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste se bez doplate. Od centra Alanje udaljen je 15 km, a od aerodroma Antalija 110 km.

Sobe: Xafira Deluxe Resort &  spa hotel raspolaže sa ukupno 780 smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Xafira Deluxe Resort & Spa poseduje 4 a la carte restorana i 7 barova raspoređenih po čitavom kompleksu, od kojih se jedan nalazi na plaži. Od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu, zlataru, mini market, frizerski salon, butik, prodavnicu kože, suvenirnicu, usluge lekara na poziv, mini biblioteku.

Sport i zabava: Gostima hotela Xafira Deluxe Resort & Spa na raspolaganju su spoljašnji i unutrašnji bazeni, bazeni sa toboganima, dok je najmlađim gostima namenjen poseban spoljašnji bazen. Od sportskih i zabavnih aktivnosti gostima su na raspolaganju igralište za decu, mini klub, bilijar, teren za odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, pojedini sportovi na vodi, fitnes centar. Za ljubitelje spa usluga hotel je obezbedio saunu, tursko kupatilo i prostorije za različite vrste masaža. Xafira Deluxe Resort & Spa hotel ima organizovanu dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Gradovi Evrope

Upounajte Evropu sa nama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.